O Conexu


Conex so visoko kakovostna profesionalna čistila.
Ponašamo se z unikatnimi formulami, ki zagotovijo najvišjo raven čiščenja.

Prvi Conex produkt je bil Conex concrete exterminator (con-ex) “čistilo za beton”, iz česar izhaja ime blagovne znamke.

Conex čistilo za beton je bilo razvito za profesinalno uporabo v ZDA, pod imenom SC114P (special cleaner 114 professional), znamko Conex smo razvili kasneje v Nemčiji.
Zaradi odličnih, nadstandardnih rezultatov čiščenja, smo se odločili odkupiti repecturo za čistilo in ga pripeljati v Evropo.

V začektu smo se seznanili s problemom, ker v osnovi je Conex čistilo betonske izdelke, beton je pa sestavljen iz mletih kamnin in cementa. V ZDA se uporabljajo drugačne kamnine za izdelavo betona, zato Conex v Evropi ni deloval popolno. Potrebno je bilo formulo dodelati, prilagoditi našemu trgu.
S pomočjo vrhunskih strokovnjakov za pedologijo in po skoraj enoletnem testiranju, nam je uspelo razviti izpopolnjen Conex, ki deluje – čisti vse vrste kamnin v Evropi.

Postali smo prvi in edini, ki jim je to uspelo.

Po opravljeni nalogi zagotovila najvišjim standardom čistila, smo le-tega začeli tržiti. Z veseljem so nas sprejeli v trgovinah Merkur, kjer smo skupaj zagotovili vrhunske prodajne rezultate in tudi pridobili zaupanje strank – tako profesionalnih, kot hobi uporabnikov. Kasneje so nas sprejeli še v verigi trgovin SAM, kjer smo samo potrdili, da lahko prodreš v velike trgovske centre samo z enim produktom, če je le ta unikaten. Po enem letu delovanja, so nas sprejeli še Mavrica trgovine, Bauhaus in Top Dom skupina

Zaradi izrednega zanimanja in odličnega odziva strank, smo se odločili razviti še en produkt, kateri bi šel z “roko v roki” s čistilom Conex. Tako se je rodila ideja v impregnacijskem sredstvu Conex emulzija.

Lastnost Conex emulzije je ta, da se z nanosom vpije v porozne materiale (beton, tlakovci, granit, porfido, strešniki, fasade) in deluje popolnoma vodo-odbojno. S tem smo zagotovili, da se z uporabo Conex emulzije materialom podaljša življenjska doba za več kot 50 odstotkov. Druga prednost Conex emulzije je ta, da so impregnirani materiali, veliko bolj preprosti za čiščenje.

Primer uporabe za domačo škarpo ali betonski zid, ki ga je potrebno očistiti. Najprej se ga očisti z Conex čistilom, ko se betonski zid popolnoma posuši, se ga pa še impregnira z Conex emulzijo.
S tako preprosim načinom, zagotovimo, da imamo doma lep, čist in zaščiten betonski zid, kateri bo še dolga leta opravljal svojo funkcijo.

Conex emulzijo prav tako prodajamo v trgovinah: Merkur, SAM, Mix, Top Dom in Bauhaus.

Pri Conex ekipi pa ne počivamo, ampak ravno v tem trenutku razvijamo nove, napredne produkte pod linijo Conex, katera vam bodo olajšala opravila okoli hiše, ali v profesionalnem svetu, pri strankah.

Conex Team